Trajnimi i aftësive në financa, për gratë në biznes dhe organizata

18.11.2022

Në kuadër të projektit “Shfrytëzimi i Zhvillimit: Rritja e qasjes së grave në punëim” D4D po mbanë trajnimin për aftësi në menaxhimin e financave për gratë në biznese të vogla në nivel komunal si dhe organizata komunitare.

Qëllimi i këtij hulumtimi është ngritja e kapacitetit dhe njohurive menaxhuese në fushën e financave për gratë në biznese të vogla dhe organizata me bazë në komunitet, në komunën e Podujevës.

Në këtë trajnim po marrin pjesë 17 gra nga komuna e Podujevës dhe fshatërat përreth.

Trajnimi po relizohet në kuadër të projektit “Shfrytëzimi i Zhvillimit: Rritja e qasjes së grave në punëim” që mbështetet nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë.