Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin AAB

16.09.2021

Në kampusin e Kolegjit AAB është nënshkruar marrëveshje me Kolegjin AAB, konkretisht Departmentin e Gazetarisë.

Kjo marrëveshje vjen si rezultat i implementimit të projektit mbi monitorimin e diskursit toksit gjatë fushatës zgjedhore me fokus në rrjetet sociale. Studentët/et e Kolegjit AAB, Departmenti i Gazetarisë, do të monitorojnë gjithë fushatën zgjedhore, dhe do të përfitojnë nje eksperiencë pune dhe certifikim në fund të këtij procesi.