Si e vlerësoni gjashtë mujorin e parë të Qeverisë Kurti?

17.11.2021

Lëvizja Vetëvendosje arriti një fitore të madhe në zgjedhjet e përgjithshme të 14 shkurtit, duke fituar 50.3% të votave. Kjo ishte hera e parë që nga shpallja e pavarësisë në vitin 2008 që një parti politike tejkaloi 50% e votave dhe ishte në gjendje të formonte një qeveri pa pasur nevojë për një partner koalicioni.

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) ka zhvilluar një anketë gjatë muajit shtator për të kuptuar qëndrimet e qytetarëve rreth gjashtë mujorit të parë të qeverisë Kurti. Kjo infografikë është krijuar nga Instituti D4D si pjesë e projektit “Rruga dytësore drejt Europianizimint: Një qasje partneriteti”, mbështetur nga Fondacionet për Shoqëri të Hapur.

Të tjerat

A do të votonit nëse zgjedhjet mbahen të dielën tjetër?

Sa mendoni se janë komunat aktive në rrjetet sociale mbi përditësimin e informatave për qytetarët?