Infografikat

Infografikat (infografikët) janë mjet për të inkuadruar publikun në rrjete sociale në të gjeturat tona si dhe për të testuar idetë tona para përfshierjes në hulumtime.

Mungesa e përkrahjes financiare shihet si pengesë për avancimin e rinisë brenda subjekteve politike!

Bashkëpunim ndërpartiak mes të rinjve mund të sjell më shpejtë ndryshimet tek grupet e synuara!

Qasja e Qeverisë Kurti në raport me dialogun Kosovë-Serbi?

Cilat duhet të jenë 3 prioritetet kyçe të politikës së jashtme Kosovare

Përfshirja e grave në Trupat Menaxhues Zgjedhor

Totali i votave të grave kandidate ndër vite