Valon Raka

Qytetet e gjelbra, të njohura gjithashtu si qytete të qëndrueshme ose miqësore me mjedisin, janë zona urbane të dizajnuara dhe të zhvilluara me fokus në minimizimin e ndikimit mjedisor duke promovuar mirëqenien sociale dhe ekonomike. Këto qytete kanë prioritet praktikat e qëndrueshme në aspekte të ndryshme, duke përfshirë konsumin e energjisë, transportin, menaxhimin e mbetjeve, […]