Uran Haxha

Në epokën tonë komplet digjitale, ku informacioni përhapet shumë shpejt, është thelbësore që qytetarët të jenë vigjilentë dhe skeptikë të lajmeve që lexojnë. Kjo vlen veçanërisht në vende si Kosova, ku dezinformimi dhe lajmet e rreme janë bërë shumë të zakonshme, veçanërisht për shkak të situatave politike të paqëndrueshme. Kosova ka qenë gjithmonë një zonë […]