Muhamet Hajrullahu

Viti 2021 ishte vit i zgjedhjeve në Kosovë. Fillimisht u mbajtën zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në muajin shkurt dhe në pushtet erdhi Lëvizja Vetëvendosje. Në ndërkohë sapo ka përfunduar procesi i rregullt i zgjedhjeve lokale në vend. Ndryshe nga zgjedhjet parlamentare ku partia e kryeministrit Albin Kurti mori shumicën për të qeverisur në partneritet me […]