Aliriza Arenliu

Emigrimi nuk është fenomen i ri, megjithatë në epokën e globalizimit – koncepti i emigrimit po fiton hapësirë gjithnjë e më të madhe në diskurs pasi që njerëzit po lëvizin gjithnjë e më shumë për arsye ekonomike, politike humanitare dhe për arsye të tjera. Në vitin 2017, është vlerësuar se 258 milionë njerëz nuk jetonin në […]