Kur mendoni se trupat e KFOR-it do të largohen nga Kosova?

05.11.2021

Largimi i trupave aleate nga Afganistani gjatë verës ngjalli debat në diskursin publik kosovar rreth mundësisë potenciale të largimit të trupave të KFOR-it nga Kosova.

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) ka zhvilluar një anketë gjatë muajit shtator për të kuptuar qëndrimet e qytetarëve rreth kësaj çështje.

Kjo infografikë është krijuar nga Instituti D4D, si pjesë e projektit “Rruga dytësore drejt Europianizimint: Një qasje partneriteti”, mbështetur nga Fondacionet për Shoqëri të Hapur

Të tjerat

Sa mendoni se janë komunat aktive në rrjetet sociale mbi përditësimin e informatave për qytetarët?

Gratë në Kosovë kanë nivel jashtëzakonisht të ulët në pjesëmarrje politike

Mizogjenia dhe Dhuna Online ndaj Grave