Naile Dema Selmani

“Mediat janë ndërmarrje e përbashkët kriminale”. Kjo fjali, në lexim të parë, për shumë kë mund të duket thjesht një fjali më shumë. Por, për ekspertët e komunikimit, kjo thotë shumë. Përvecse thotë shumë, edhe nxitë shumë. Nxitë shumë urrejtje e shumë mllef ndaj gazetarëve dhe medieve në përgjithësi. Nxitja shumëfishohet kur një fjali e […]