Milica Andrić Rakić

Mosbesimi i Albin Kurtit ndaj Listës Serbe (Srpska lista) nuk është një sekret, por as qëndrimi i këtij të fundit nuk ka ndonjë ndikim mbi komunitetin serb të Kosovës. Akuzat për frikësim të votuesve, kërcënime dhe ushtrim të dhunës fizike mbi rivalët politik, madje edhe akuzat për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, e kanë shoqëruar Listën […]