Jovana Radosavljević

Pothuajse pas dy vite pauzë, dialogu i lehtësuar nga BE-ja rifilloi më 12 korrik përmes ‘samitit virtual’ mes dy delegacioneve dhe personaliteteve të BE-së, si dhe një takimi të drejtpërdrejtë të organizuar në Bruksel më 16 korrik mes Presidentit të Serbisë Vučić dhe Kryeministrit të Kosovës Hoti. Gjatë dy viteve të fundit, përçarja e politikës […]