Trajnim me gazetarë

11.01.2024

Gjatë muajit të kaluar janë organizuar 2 diskutime/trajnime me gazetarë/e.

Diskutimi i parë  është fokusuar mbi gjuhën e urrejtjes në Kuvendin e Republikës së Kosovës, ndërsa trajnimi me gazetarët e rinjë është fokusuar në ndikimin e raportimeve tek imazhi i shtetit, dhe edukimin medial.

Ky aktivitet përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut