• Shqip

Punëtoria me Anëtarët e Rinj të Kuvendeve Komunale në Politikë

13.02.2024

Gjatë kësaj fundjave, Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D), ka mbajtur punëtorinë me anëtarët e rinj të kuvendeve komunale në Politikë.

Gjatë kësaj punëtorie janë diskutuar format ideale të prezencës komunikimit dhe ndërveprimit të rinjëve në poltikë. Aftësimi i të rinjëve të cilët janë pjesë e kuvendeve ndihmon në zhvillimin e tyre për informimin e qytetarëve dhe paraqitjes me integritet ndaj qytetarëve në Kosovë. Punëtoria ka vazhduar ku më tej është diskutuar për përdorimin e rrjeteve sociale si platformë kyçe për komunikimin e tyre politik në masë.

Ky aktivitet është realizuar në kuadër të projektit “Përfaqësimi i rinisë me integritet politik”, me mbështetje nga National Endowment for Democracy (NED).