Çfarë ofrojnë kandidatët për rininë e Prizrenit?

03.10.2017 D4D

Sallonin me kandidat për Kryetar të Komunës të Prizrenit, u mbahet të martën më 03 tetor 2017, me temën:

“Çfarë ofrojnë kandidatët për rininë e Prizrenit?”

Hapja informuese dhe provokuese u bëhet nga: Lulzim Kabashi, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – AAK; Mytaher Haskuka, Lëvizja Vetëvendosje – LVV; Shaqir Totaj, Partia Demokratike e Kosovës – PDK; Veton Qipa – Alternativa dhe Zafir Berisha – NISMA për Kosovën. Kandidatët shpalosën planprogramet e tyre që kanë të bëjnë me rritjen e hapësirave të leximit dhe rekreacionit për të rinjtë, poashtu edhe me programet mbi punësimin e të rinjve. Ata poashtu shpresojnë që me zhvillimin ekonomik Prizreni të konsiderohet vend ku të rinjtë do të shihnin vendin ku do të jetojnë.

Ky Sallon u moderua nga Ferid Murseli, Instituti D4D dhe editoriali u shkrua nga Kaltrina Beqiri qe mund ta lexoni në uebfaqen tonë ose në Gazetën Zëri.

Sallonet e ardhshme