Çfarë ofrojnë kandidatët për rininë e Gjilanit?

28.09.2017 D4D

Sallonin me kandidat për Kryetar të Komunës së Gjilanit, u mbajt të enjten më 28 Shtator 2017 me temën: “Çfarë ofrojnë kandidatët për rininë?”

Hapja informuese dhe nxitëse do të bëhet nga: Sami Kurteshi, Lëvizja Vetëvendosje – LVV dhe Zenun Pajaziti, Partia Demokratike e Kosovës – PDK. Kandidatët për kryetar të komunës premtuan që të rinjtë do të jenë pjesë në vendimmarrje, aktivitete kulturo-artistike dhe do të ju bëhet njohja e punës vullnetare. Poashtu ata premtuan edhe punë praktike, e cila duhet të rritet edhe me shumë në mënyrë që të ketë një rrjetëzim më të madh dhe të rinjtë të shohin vetën e tyre si potencialin kryesor për të bërë ndryshime, sidomos duke avokuar dhe kërkuar llogaridhënie nga organet udhëheqëse.

Ky sallon u moderua nga Hekur Aliu, NGO KCIC dhe editoriali u shkrua nga Blerinë Ukshini, Instituti D4D dhe mund ta lexoni këtu.

“Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit.”

Sallonet e ardhshme