Kreshnik Gashi

Me zhvillimin e rrjeteve sociale, njerëzimi është duke u përballur me sfidën e vet të radhës, çasjen në informacione të sakta dhe të besueshme. Në kohën ku pranimi i informatës varet nga aktiviteti i lexuesve dhe algoritmet e paraprogramuara, diskutimi se kush është i besueshëm dhe kujt duhet t’i besohet është tema e diskutimit në […]

Në minutat e tij të parë si president, Hashim Thaqi u kujdes që faqja e Presidencës të mbushej me të dhëna për të kaluarën dhe të tashmen e presidentit të betuar.  Shpejtësia e rifreskimit të faqes së Presidencës ua mbylli gojën atyre që vazhdimisht arsyetohen se qeveria dhe institucionet e tjera nuk kanë mundësi teknike […]