• Shqip

Si do t’i përkrahë shoqëria të mbijetuarat/it e dhunës seksuale të ndërlidhur me konfliktin?”

05.12.2017 D4D

Të nderuar/a sallonistë/e,

Ju ftojmë të merrni pjesë në sallonin e radhës, që mbahet të martën më 5 Dhjetor 2017,  nga ora 17:00Dit’ e Nat’ me temën:

“Si do t’i përkrahë shoqëria të mbijetuarat/it e dhunës seksuale të ndërlidhur me konfliktin?”

Hapja informuese dhe nxitëse do të bëhet nga: Minire Begaj, Komisioni për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë luftës; Petrit Çollaku, Asociacioni i gazetarëve të Kosovës dhe Sebahate Pacolli-Krasniqi, Qendra Kosovare për rehabilitimin e të mbijetuarëve të torturës.

Ky sallon do të moderohet nga Rozafa Kelmendi, UN Women dhe editoriali do të shkruhet nga Serbeze Haxhijaj, Gazetare.

Ku:        Dit’ e Nat’, Prishtinë
Kur:       5 Dhjetor 2017; 17:00-18:30
Gjuha:   Shqip/Anglisht

Ky salon organizohet në kuadër të 16 Ditëve të aktivizmit në bashkëpunim me UN Women në Kosovë.

 

 

Sallonet e ardhshme