• Shqip

“Pushimi prindëror për barazi gjinore”

04.12.2017 D4D

Të nderuar/a sallonist/e,

Ju ftojmë që të merrni pjesë në sallonin e radhës, që mbahet ditën e hënë, më 4 Dhjetor 2017,  nga ora 11:00Llivia Station në Mitrovicë me temën:

“Pushimi prindëror për barazi gjinore”

Hapja informuese dhe nxitëse do të bëhet nga: Rrustem Abiti, Oda Ekonomike e Kosovës; Besa Veseli, Zyrtare për barazi gjinore, Komuna e Mitrovicës;  Hajrullah Mustafa, Sociolog  dhe Valbona Sadiku, ndërmarrëse.

Ky sallon do të moderohet nga Nerimane Ferizi dhe editoriali do të shkruhet nga Fahri Jashari, Forumi për shoqëri civile – Mitrovicë.

Ku:          Llivia Station – Mitrovicë
Kur:        4 Dhjetor 2017; 11:00-12:30
Gjuha:   Shqip/English

Ky sallon organizohet në kuadër të projektit “Pushimi  prindërore për barazi gjinore”, implementuar nga Demokracia për Zhvillim në Prishtinë, financuar nga Qendra Ndërkombëtare Olof Palme dhe mbështetur nga Qeveria Suedeze.

 

Sallonet e ardhshme