• Shqip

Organizimet sindikale: Pikënisje e punës së dinjitetshme?

29.05.2018

Salloni i ardhshëm do të mbahet më 29 Maj 2018, në Morea Bistro & Bar, Prizren me fillim nga ora 14:00, me temën: “Organizimet sindikale: Pikënisje e punës së dinjitetshme?”.

Të ftuar në panel janë: z. Hajrullah Hoxha, Drejtor, QRP-Prizren(tbc), Reshit Kushaj, Kryetar, SBASHK (tbc) dhe Nexhmedin Asllani, Drejtor, Oda Ekonomike e Kosovës – dega Prizren (tbc). Moderimi i sallonit do të bëhet nga Rasim Alija, Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) ndërsa editoriali do të shkruhet nga Tringa Naka, FemAktiv

Ku:  Morea Bistro & Bar, Prizren

Kur: 29 Maj 2018 ; 14:00 – 15:00