Krenar Gashi

Dhjetëvjetorin e Shpalljes së Pavarësisë, Kosova e priti në një raport të çuditshëm me botën perëndimore, gjegjësisht SHBA-të dhe BE-në. Akrobacionet amatore politike të shefave të shtetit me nismën për tu tërhequr nga përkushtimi ndërkombëtar për Gjykatën Speciale, sollën si reagim një ndryshim të diskursit të botës perëndimore në raport me Kosovën. Së këtejmi, natyrshëm, […]