Panairi Ndërkombëtar ‘Prishtina 2016’

21.04.2016

Me datën 20 Prill, u mbajt panairi ndërkombëtar ‘Prishtina2016’. Në këtë panair, pjesëmarrëse ishin edhe grate ndërmarrëse, të cilat janë pjesë e ‘Forumi i grave ndërmarrëse mes Serbisë dhe Kosovës’. Biznese të ndryshme nga dy vendet kanë prezentuar produktet e tyre para visitorëve të panair, ku kishte interesim. Si dhe bizneset që ofrojnë shërbime të ndryshme, shpërndanin broshurat me detaje të biznesit.

Shtandi i ndarë për Forumin u vizitua nga Kryetari i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi dhe kryetari i Odës ekonomike të Kosovës, z. Safet Gërxhaliu.