Kanë filluar sesionet informuese rreth mundësive për të rinjtë/rejat dhe për të rikthyerit/at

21.03.2018

D4D, në kuadër të projektit “Mobiliteti i fuqisë punëtore dhe mundësitë për të rikthyerit/at” mbështetur nga GIZ/DIMAK, fillon mbajtjen e sesioneve informuese rreth mundësive për të rinjtë/rejat, dhe për të rikthyerit/at.

Me 27 Mars (e Marte), nga ora 15:00Qendrën për Zhvillim të Karrierës, me Erblin Hoxhën nga Venture UP, dhe Gersi Gashin nga D4D, do të keni mundësi të njoftoheni më shumë rreth mundësive dhe përfitimeve të ndryshme për të rinjtë dhe të rejat në Kosovë.

Pasi që numri i pjesëmarrësve është i limituar, duhet të plotësohet kjo formë e shkurtër për pjesëmarrje: KLIKO KËTU